Klinika ndodhet në rrugën Sulejman Delvina, përballë stadiumit Dinamo. Arrihet lehtësisht me mjetet publike ose personale. Ne jemi krenarë për klinikën tonë e cila përdor makineritë, teknologjinë dhe materialet më të mira sot në treg. Kemi nje sistem sterilizimi qe i tejkalon kërkesat e ministrisë së shëndetësisë dhe ato europiane. Uji që përdoret në të gjithë klinikën tonë është i distiluar dhe heq cdo mundësi ontaminimi që mund të vij nga uji i rrjetit.

Niveli i lartë profesional i të gjithë ekipit tonë është ruajtur nëpërmjet azhornimit të vazhdueshëm brënda dhe jashtë vëndit.

Staff-i jonë miqësor dhe i kualifikuar i dedikohet plotësisht përkujdesjes dhe cilësisë në kurimin e cdo pacienti.