Shërbimet

Klinika ofron pacientëve të saj të gjitha shërbimet, nga higjena e gojës deri tek kurimi i dhëmbve, si:

Proteza dentare fikse dhe të lëvizshme
Gnatologji- kurimi i aparatit të kafshimit
Radiodiagnostikim